hr
Proizvodi Na akciji Po proizvođačima

CUNIPIC Naturaliss Mountain Sijeno 500g

Šifra: 8023222134946

CUNIPIC NATURALISS – Multifloral (više cvjetno) planinsko sijeno – dodatak prehrani za kućne ljubimce, kuniće, zamorce, činčile, hrčke, vjeverice, degue i druge male glodavce. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Kunićima i ostalim malim glodavcima sijeno treba biti najvažniji dio prehrane i u svakom trenutku trebaju ga imati na raspolaganju u neograničenim količinama. CUNIPIC NATURALISS – Multifloral planinsko sijeno dolazi od trave vrste Demeter Festuca koja je zelenija, svježija i aromatičnija od obične trave. Pravi užitak za osjetila vašeg malog ljubimca! Pri uzgoju ove vrste sijena voda je korištena racionalno i iz obnovljivih izvora. Ovo sijeno raste na planini i sušeno je na suncu, na taj način osigurava se visok udio bjelančevina i vlakana, uz miris i okus najprirodnijeg sijena. Obogaćeno je cvjetom kamilice (smiruje želudac i smanjuje nadutost), nevenom, ružinim laticama (stimuliraju probavu i bore se protiv parazita) i sljezom (pomaže kod respiratornih smetnji).

Upotreba: Sijeno stavite na dno kaveza ili u hranilicu. Mora biti uvijek svježe i čisto. Daje se bez ograničenja u količini. Ljubimcu uvijek osigurajte dovoljno svježe, pitke vode.


24,90 kn
Kupite