hr

RINTI Sensible Janjetina/Riža 400g

Šifra: RS94051

RINTI – JANJETINA + RIŽA – Potpuna, vlažna hrana za kućne ljubimce, za OSJETLJIVE PSE, ALERGIČNE NA ODREĐENE KOMPONENTE HRANE. 

Hrana je napravljena  samo od JANJETINE i RIŽE, bez dodanih žitarica, odnosno ugljikohidrata. Zbog toga je smanjena opasnost od pojave alergija i netrpeljivosti na hranu što može rezultirati pojavom problema s kožom i dlakom. Dodana riža, kao  nemasni izvor energije, povečava iskoristivost hrane. Gluten kod nekih pasa djeluje kao alergen i može uzrokovati želučane i crijevne probleme. Ova hrana je BEZ GLUTENA i stoga posebno pogodna za pse koji ne podnose gluten. Psi s alergijama i osjetljivi psi obično su i izbirljivi na hranu. RINTI SENSIBLE vrlo je ukusna hrana, tako da odgovara i najizbirljivijim ljubimcima.

Sastav: 59% janjetine (pluća, burag, krto meso, jetra), 5% riže, minerali.Analitički sastav: bjelančevine 9,0%, sadržaj masti 7,0%, sirova vlakna 0,5%, sirovi pepeo 2,0%, vlaga 79,0%. Dodaci/Kgvitamini i elementi u tragovima: vitamin D3: 200IJ, vitamin E: 20mg, cink (cink oksid): 13mg.

Uputa za hranjenje: 10 kg teškom psu ponudite približno 1,5 konzervu na dan, 20 kg teškom psu ponudite približno 2,5 konzerve na dan. Dnevna količina hranjenja može odstupati od navedenog, ovisno o pasmini i aktivnosti psa.  Otvorenu limenku čuvati na hladnom, do +8°C, upotrijebiti u roku 2 dana. 


16,90 kn
Kupite