hr

RINTI Sensible Pur Piletina 400g

Šifra: RP94042

RINTI  – SAMO PILETINA, ZA OSJETLJIVE PSE – Potpuna, vlažna hrana za kućne ljubimce, za pse, samo od PILETINE. Prilagođena je osjetljivim psima, alergičnim na određene komponente hrane. 

Sadrži bjelančevine iz samo jednog izvora, od jedne vrste životinja, najviše kvalitete. Ne sadrži UGLJIKOHIDRATE -žitarice ni povrće, i zato je posebno pogodna za pse koji su alergični na rižu, krumpir ili žitarice. Psi s alergijama i osjetljivi psi obično su i izbirljivi na hranu. RINTI SENSIBLE vrlo je ukusna hrana, tako da odgovara i najizbirljivijim ljubimcima.

Sastav: 100% piletina (krto meso, srca, jetra, želuci), minerali.Analitički sastav: bjelančevine 10,0%, sadržaj masti 7,0%, sirova vlakna 0,5%, sirovi pepeo 2,5%, vlaga 79,0%. Dodaci/Kgvitamini i elementi u tragovima: vitamin D3: 200IJ, vitamin E: 20mg, cink (cink oksid): 13mg.

Uputa za hranjenje: 10 kg teškom psu ponudite približno 1,5 konzervu na dan, 20 kg teškom psu ponudite približno 2,5 konzerve na dan. Dnevna količina hranjenja može odstupati od navedenog, ovisno o pasmini i aktivnosti psa.  Otvorenu limenku čuvati na hladnom, do +8°C, upotrijebiti u roku 2 dana.


18,90 kn
Kupite