hr

*ROYAL CANIN* FBN Kitten British Shorthair 2kg + GRATIS ZDJELICA

Šifra: RC193110

Suha hrana za mačiće do 12. mjeseca starosti kao i za skotne i dojeće mačke, posebno prilagođena mlačićima pasmine British Shorthair, za zdrav razvoj mišića i kosti.

Royal Canin British Shorthair Kitten je posebno prilagođena potrebama odrastajućih mačića do 12. mjeseca starosti kao i za ženke u stanju skotnosti i dok doje. U tom vremenu imaju životinje povećanu potrebu za energijom, bjelančevinama, mineralima, elementima u tragovima i vitaminima. British Shorthair mačke imaju vrlo robustnu strukturu kosti i izrazitu muskulaturu. Kako bi se mlade mace u razdoblju rasta dobro razvijale, prilagođen je sastav bjelančevina tim zahtjevama. Uravnotežen omjer minerala i vitamina, kao i dodatak l-karnitina se brinu za optimalnu potporu u fazi razvoja.

Posebni kroketi so optimalne veličine i tako olakšavaju mladim mačkama pasmine British Shorthair uzimanj hrane i potiču na intenzivno žvakanje.

Za početek 2. razvojnog razdoblja je radi izrasta stalnih zubi značajno:

  • Stalni zubi se oblikuju. Zaštita stalnih zubi je bitni faktor za učinkovitu higijenu usta i zubi
  • Razvija se probavni kapacitet mladih mačaka. Neke hranjive tvari, kao npr. škrob, se bolje probavljaju i iskorištavaju
  • Rast se usporava. Struktura kosti se učvršćava, mišići se razvijaju. Potrebe za energijom su vrlo visoke, ali se postupno smanjuju
Royal Canin British Shorthair Kitten
  • Rast mišića i kosti: potpora s prilagođenim sastavom bjelančevian, uravnotežen omjer minerala i vitamina, l-karnitin za vitku mišićnu masu
  • Optimalna probavna zaštita: posebni sastav hranidbenih tvari (visoko probavljive bjelančevine i fruktooligosaharidi, sušena repina pulpa) za potporu i razvoj zdravog probavnog trakta.
  • Jačanje prirodne otpornosti organizma: sinergistički kompleks antioksidansa (vitamina E i C, tavrin i lutein) i manan-oligosaharidi podupiru izgradnju imunološkog sistema mladih mačaka
Sastav
bjelančevine peradi(sušene), riža, izolat biljnih bjelančevina*, životinjske bjelančeine (hidrolizirane), životinjske masti, koruza, krma iz kukuruznog glutena, lignoceluloza, minerali, sušena repina pulpa, riblje ulje, sojino ulje, kvas, indijski trputac (sjemenke i ljuske; 0,5%), fruktooligosaharidi, hidrolizat kvasa (izvor manan-oligosaharida), boražino ulje, kadifica (izvor luteina), hidrolizat rakova (izvor glukozamina), hidrolizat hrskavice(izvor kondroitina).

Dodatki:
Prehranski dodatki:
vitamin A (28.900 IE/kg), vitamin D3 (800 IE/kg), E1 [železo] (38 mg/kg), E2 [jod] (3,9 mg/kg), E4 [baker] (7 mg/kg), E5 [mangan] (50 mg/kg], E6 [cink] (150 mg/kg), E8 [selen] (0,07 mg/kg), l-karnitin (50 mg/kg), konzervansi, antioksidanti.

Preporuka za hranjenje po životinji u g/dan po navodima proizvođača:

Starost u mjesecimaTjelesna težina mačkeg / dan
41,8 - 2,8 kg55 - 80
62,4 - 3,960 - 85
9 - 122,9 - 560 - 80


203,00 kn 203,00 kn
Kupite