hr

Sam's Field Super-premium hrana za pse i mačke sada snižena 10%

Objavljeno: 01.04.2022
Sam's Field Super-premium hrana za pse i mačke sada snižena 10%

Sam’s Field je potpuna hrana za pse i mačke koja spada u super-premium segment. Formule su pažljivo izbalansirane kako bi se čim više pokrile prirodne nutricionističke potrebe pasa i mačaka s obzirom na njihovu dob, veličinu i specifične nutricionističke potrebe.

Formule se baziraju na jedinstvenim receptima s visokim udjelom svježeg mesa i životinjskih bjelančevina u kombinaciji s ekstraktima voća i povrća te s pažljivo odabranim funkcionalnim sastojcima. Osigurana je visoka razina probavljivosti i stabilnost probave te učinkovito iskorištavanje nutrijenata iz hrane.

Ponuda formula podrazumijeva Sam’s field program bez žitarica i Sam’s field program sa smanjenim udjelom žitarica. 

Sam’s field formule ne sadrže pšenicu čime su ograničeni mogući vezani rizici za zdravlje (intolerancija).


  • Hrana za pse

Super-premium hrana za pse Sam's Field formulirana je tako da udovoljava posebnim prehrambenim zahtjevima pasa u odnosu na veličinu pasime, životnu dob i promjenu prehrambenih potreba.

Jedinstveni sastav potiče pravilnu probavu i učinkovitu iskoristivost hranjivih sastojaka budući da je bogata svježim mesom i proteinima životinjskog porijekla, ekstraktima voća i povrća te ostalim funkcionalnim sastojcima.

Žitarice, osobito pšenica, smanjuju sposobnost probavljanja hrane za pse, što znači da se manje hranjivih tvari apsorbira u probavnom traktu. Sam's Filed formule bez žitarica i s niskim udjelom žitarica sigurne su jer eliminiraju rizik od intolerancije na hranu i druge neželjene reakcije te omogućavaju kvalitetnu doživotnu prehranu i dobro zdravlje.  • Hrana za mačke

Sam's Field super-premium formule prilagođene su svakom mačetu. Njihove prirodne formule su upravo ono što im je potrebno za zdravu razigranost bez obzira na starost vaše mačke ili druge posebne potrebe. Hrana Sam's Field omogućava kompletan jelovnik za vašeg znatiželjnog mačića, za vašu zrelu mačku ili mačka u najboljoj formi i za vašu stariju mačku koja je sve to proživjela. 

Štoviše, Sam zna kako osvojiti najizbirljivije gurmane kao i brinuti se za pretile ili sterilizirane mačke. Jedinstvene formule Sam's Field odlikuje visoki sadržaj svježeg mesa, proteina životinjskog porijekla, voća, biljnih ekstrakata i funkcionalnih sastojaka koji doprinose zdravlju probavnog trakta i učinkovitoj iskoristivosti hranjivih tvari.

Hrana za mačke Sam's Field sadrži visoko probavljive izvore proteina koji su iznimno važni za rast mišićne mase, sjajno krzno i dugotrajnu fizičku kondiciju. 

Hrana Sam's Field za mačke osmišljena je kako bi macama omogućila dobro zdravlje tijekom cijelog života. Bogata je mesom i proteinima životinjskog porijekla te sadrži lososovo ulje, biljne ekstrakte i funkcionalne sastojke. Njen prirodni sastav ciljano djeluje na pojedinačne zahtjeve svake mačke u skladu s njenom dobi i specifičnim potrebama.
Komentari