hr

Fish4Dogs 1kg+500g GRATIS

Objavljeno: 07.03.2020
Fish4Dogs 1kg+500g GRATIS

Ne propustite Fish4Dogs na akciji, uz kupnju 1kg hrane dobivate 500g GRATIS i uz svaku kupljenu vreću Fish4Dogs hrane od 12kg (akcija se odnosi na Finest i Superior pakiranja), na poklon dobivate kantu za čuvanje hrane.

Fish4Dogs obuhvaća niz super premium prirodnih hrana i poslastica za pse i mačke s bitnom razlikom od ostalih hrana: koristi se samo Riba.

Riba je prirodno bogata masnim kiselinama Omega-3 koje su važne za:

  • izgled dlake - riblje ulje učinit će dlaku psa čudesno lijepom
  • stanje kože - riblje ulje smanjit će suhoću i nadraženost kože
  • pokretljivost zglobova - protuupalna svojstva Omega-3 i mineralna ravnoteža glavni su čimbenici njihovog razvoja

Riblje bjelančevine su izuzetno vrijedne - visoko su probavljive s niskim razinama zasićenih masti i šećera, lagane za probavu i odlične za zdravlje crijeva. Bolja probavljivost bjelančevina ribe znači da će ih psi probaviti 90% u odnosu na 50 %- 60% bjelančevina npr. govedine lošije kvalitete. To ribu čini idealnom za pse osjetljive probave ili za starije pse, sporijeg probavnog sustava. Riblje ulje povoljno utječe na regulaciju stvaranja sebuma. Sebum je voštano-uljna tvar koja oblaže dlaku i čini je sjajnom. Riba, a posebno losos, sadrži prirodne antioksidanse koji čiste tijelo od štetnih i slobodnih radikala. Sadrži i mnogo hrskavice koja je prirodni izvor glukozamina i kondroitina što je izuzetno zdravo za održavanju zdravlja zglobova.

Fish4Dogs nudi:  visokovrijedne bjelančevine ribljeg podrijetla, riblje uje, antioksidanse, glukozamin i kondroitin, i toliko vrijedne Omega 3 masne kiseline. Osim Fish4Dogs hrane, ljubimcu možete ponuditi i zdrave, niskokalorijske poslastice od čiste sušene riblje kože. S Fish4Dogs hrane dobivaju se najbolje namirnice prerađene u ukusne granule pri čemu nisu korišteni aditivi, umjetne boje ni konzervansi.

Fish4Dogs proizvodi:

  • ne sadrže umjetne dodatke
  • ne sadrže umjetne konzervanse
  • na sadrže umjetne boje


Komentari