hr

YOGGIES MONOPROTEINSKI UMACI

Objavljeno: 28.01.2020
YOGGIES MONOPROTEINSKI UMACI

YOGGIES MONOPROTEINSKI UMACI

Svatko od nas želi najbolje za svog psa. Ali što učiniti ako pas postane bolestan ili ima sklonost prekomjernoj težini ili je "samo" izuzetno izbirljiv? 

A upravo su za takve pse i njihove "vlasnike" u Yoggies-u zajedno s MVDr.Danielou Kralou i drugim veterinarima i uzgajivačima razvili i testirali jedinstven Yoggies monoproteinski umak. Napravljeni isključivo od najkvalitetnijeg mesa, voća i povrća u modernoj joggies kuhinji. Kao i svi Yoggies proizvodi, pseći umaci ne sadrže arome i konzervanse. Imaju prirodan okus i miris korištenih sastojaka i odličan okus.

 Joggies pseći umaci jedinstveni su i jedinstveni na tržištu zdravih i bolesnih pasa 

Joggies umaci imaju stotinu i jednu uporabu. Zahvaljujući njihovoj aromi i okusu može biti dodatak prehrani. Joggies umaci također imaju malo proteina i masti. Ako je pas na različitim dijetama, ili je u oporavku nakon operacije, ili pati od proljeva, može biti uz konzultaciju s veterinarom veliki dodatak prehrani. 

 Pasji umaci za joggies imaju vrlo nizak sadržaj proteina i masti. Stoga se mogu koristiti s različitim dijetama

Umak je bitan dio svake dobre kuhinje. Pa zašto ne napraviti kulinarsko iskustvo čak i od dijetalne hrane našim psima i mačkama? Vlasnici se često žale kako njihov četveronožni prijatelj ne želi puno jesti. Postoji nekoliko razloga. Ponekad je pas na operaciji na dijeti, pati od anoreksije ili ima dijetu za razne bolesti.

Tijekom više od godinu dana izmislili su recepte i procese proizvodnje umaka bez kemije, bez pomagala od najkvalitetnijih sastojaka, bez glutena, soje, pojačivaća okusa.
Proizvedeno u suradnji s veterinarima.

Pasji umaci Joggies su dopunska hrana za pse i ne bi trebali zamijeniti kvalitetnu i uravnoteženu hranu.


OKUSI:

GOVEDINA-CRVENA REPA
PILETINA-BATAT-POVRĆE
BIJELA RIBA-POVRĆE
ili možda
DIVLJAČ (FAZAN, SRNA)-BATAT -POVRĆE.


Komentari