hr

ALPHA SPIRIT - HRANA ZA PSE

Objavljeno: 13.04.2015
ALPHA SPIRIT - HRANA ZA PSE

Alpha Spirit je drugačija, inovativna tvrtka iz Španjolske. Od 1920. bave se proizvodnjom hrane za životinje, a unazad 20 godina specijalizirali su se za hranu za pse i mačke. Razvili su tehnologiju omekšavanja, proizvodni proces koji je potpuna novost kod proizvodnje hrane i poslastica za kućne ljubimce, a njime hrana čuva sve vrijednosti te je iznimno ukusna.

Misija Alpha Spirit-a je jasna i jaka – proizvode prikladne organske proizvode. Drugačiji su, inovatori su, vizionari. Vašim psima daju savršenu hranu koja im je potrebna sa sastojcima pogodnim za ljudsku potrošnju. Ništa slično ne mogu pojesti u divljini.

Only Fish Complete Dog Food formula je jedinstvena s bogatom i zdravom nutritivnom ravnotežom masnih kiselina koja prirodno dolazi iz svježe ribe. Proteini iz svježe ribe su lako probavljivi i asimilirani čineći ju idealnom i prikladnom za sve pse čak i više ukoliko Vaš pas pati od alergija koje inače uzrokuju drugi mesni proizvodi.

Meso ribe također sadrži manje masti i zdravu mast i time je idealno za održavanje dobrog zdravlja Vašeg kućnog ljubimca. Prirodno daje Vašem psu multivitamine i minerale.

ONLY Fish Complete Dog Food će obradovati Vašeg psa svakim zalogajem.

Multi-Protein Complete Dog Food je jedinstvena formula razvijena za Vašeg ljubimca da obogati nutritivnu ravnotežu proteina i aminokiselina koji podržavaju esencijalne funkcije te je time idealan za održavanje dobrog zdravlja Vašeg kućnog ljubimca.

Sa Tenderize Technology svi izvori proteina prethodno su razgrađeni te se proteini jednostavno asimiliraju. Multi-protein formula daje Vašem psu široku nutritivnu bazu i mnogo raznolikosti.

Pakiranja:

Prirodna potpuna hrana za pse ALPHA SPIRIT je dostupna u pakiranjima od 1.47kg, 5.67kg i 9.45kg.

Svako pakiranje nudi praktične kutije od jedne doze od 210g koje se mogu ponovno hermetički zatvoriti čime su svježina i svojstva hrane očuvani do 18 mjeseci.


       


Proizvodi na:

http://md-filtea.hr/hr/Alpha-Spirit.html