Što sve nudimo

20230809_165312-1

Veterinarska ljekarna

Svim našim kupcima dostupan je širok izbor veterinarsko-medicinskih proizvoda pokrivajući potrebe od suzbijanja buha i krpelja do tableta za srčane bolesti te sirupa za inkontinenciju. Tu su i razni probiotici, vitaminske paste, tekućine za ispiranje ušiju te mnogi drugi dodaci prehrani za pomoć kod svih stanja organizma.

Veterinarski kutak opremljen je i specijaliziranim dijetama za pse i mačke koje pomažu kod brojnih tegoba od gastrointestinalnih poremećaja, dijabetesa i alergija do insuficijencije bubrega i bolesti urinarnog trakta.

 

Savjetujemo da prije kupnje provjerite dostupnost potrebnog lijeka te pripremite veterinarski recept ako je potrebno.

Trgovina za kućne ljubimce

 Naša ljubav prema životinjama odražava se u pažljivo odabranom asortimanu proizvoda visoke kvalitete, specijalno prilagođenim potrebama svake vrste. U ponudi ćete pronaći 15-ak renomiranih brandova hrane za pse i mačke, raznovrsne orme, povodce i ogrlice, kao i cijeli zid ispunjen brojnim poslasticama kojima ni jedan čupavac neće moći odoljeti. Mačji pijesak, pelene za pse, šamponi, regeneratori i četke samo su neki od proizvoda za njegu i higijenu s kojima će Vaše njuške biti zdrave i blistave. Osim toga, tu su i hrana za ribe i kornjače kao i pregršt hrane i poslastica za glodavce i ptice raznih vrsta. 

20230809_165450-1

Želite da naručimo nešto za Vas? Trebate savjet?

Scroll to Top